top of page
Buscar
  • Foto del escritorRobert Casajuana Dasca

Corpus Christi (2019)

Boże Ciało (estrenada a Espanya com Corpus Christi) és una pel·lícula polonesa de gènere dramàtic dirigida per Jan Komasa.

A la pàgina web Filmaffinity, apareix al Ranking de Millors Pel·lícules poloneses en la posició número 12.


La meva opinió

És una pel·lícula única, tant per la manera d'explicar la història, com pel que explica. Em va meravellar l'actuació del protagonista i els canvis de registre que adopta al llarg dels 110 minuts de film.

La vaig veure al Cinema Maldà i és una de les millors coses que he fet.

Em va meravellar des del minut zero. És de fa quatre anys i me'n recordo perfectament.

He de dir que la majoria de pel·lis que s'estrenen al Cine Maldà són autèntiques joies del cinema europeu.


Sobre la pel·lícula

La van estrenar al Festival de Cinema de Venècia en 2019.​ Va ser exhibida en la secció de Cinema Contemporani Mundial del Festival de Cinema de Toronto de 2019.

​Va ser la pel·lícula polonesa triada per a representar a aquest país en la categoria Millor Pel·lícula Internacional en la 92a edició dels Premis Óscar, i va ser triada per l'Acadèmia en la selecció final, però no va guanyar cap premi.


La trama

És senzillament espectacular i genera una barreja interessant de comèdia i drama. Està basada en fets reals. Daniel té un despertar espiritual quan es troba complint condemna en un centre de detenció de joves per assassinat en segon grau, però el seu passat criminal li impedeix tornar-se sacerdot una vegada surt de presó. Després de sortir d'allí, és confós amb un sacerdot, i conseqüentment actua com a tal, donant sagraments en una petita parròquia.

2 visualizaciones

Entradas recientes

Ver todo

La creatura

CREATURA Acabo de veure a Filmin (una de les millors plataformes actuals de cinema de pagament) la pel·lícula guanyadora del premi Gaudí 2024. I he de confessar que m’ha encantat, potser també perquè

Qualityland

Qualityland 2.0 Ara més que mai, en el món cada vegada més consumista i tecnològic on vivim, resulta d'una necessitat gairebé fisiològica llegir aquestes dues novel·les (novel·lasses!) de Marc Uwe-Kli

La Mesías i el surrealisme

Veient els capítols de la sèrie La Mesías (una magnífica sèrie, especialment l'actuació d'Albert Pla) puc dir diverses coses: En primer lloc, que és una història crua i crítica però necessària avui en

bottom of page